Brother HL-5280 / DW / DWLT

Brother
5280 / DW / DWLT
Brother HL-5280 / DW / DWLT
139 1452 DKK

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 5280 / DW / DWLT. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-5280 / DW / DWLT