Brother HL-5270 / DN / DN2LT / DNLT

Brother
5270 / DN / DN2LT / DNLT
Brother HL-5270 / DN / DN2LT / DNLT
113 1431 DKK

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 5270 / DN / DN2LT / DNLT. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-5270 / DN / DN2LT / DNLT