Brother HL-5250 / DN / DNHY / DNLT

Brother
5250 / DN / DNHY / DNLT
Brother HL-5250 / DN / DNHY / DNLT
139 1451 DKK

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-5250 / DN / DNHY / DNLT