Brother HL-5240 / DN / DNLT / L

Brother
5240 / DN / DNLT / L
Brother HL-5240 / DN / DNLT / L
139 1451 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 5240 / DN / DNLT / L. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-5240 / DN / DNLT / L