Brother HL-5200

Brother
5200
Brother HL-5200
139 1451 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 5200. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-5200