Brother HL-2270 / DW

Brother
2270 / DW
Brother HL-2270 / DW
83 666 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 2270 / DW. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-2270 / DW