Brother HL-2170 / N / W / WR

Brother
2170 / N / W / WR
Brother HL-2170 / N / W / WR
139 674 DKK

BilligToner forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 2170 / N / W / WR. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de næsten altid giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-2170 / N / W / WR