Brother HL-2140

Brother
2140
Brother HL-2140
139 674 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 2140. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-2140