Brother HL-2135 / W

Brother
2135 / W
Brother HL-2135 / W
79 666 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 2135 / W. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-2135 / W