Brother HL-2130 / R

Brother
2130 / R
Brother HL-2130 / R
79 583 DKK

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 2130 / R. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-2130 / R