Brother HL-2070 / N / NR / W

Brother
2070 / N / NR / W
Brother HL-2070 / N / NR / W
73 765 DKK

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 2070 / N / NR / W. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-2070 / N / NR / W