Brother HL-2070 / N / NR / W

Brother
2070 / N / NR / W
Brother HL-2070 / N / NR / W
73 722 DKK

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 2070 / N / NR / W. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Tips og tricks til Brother HL-2070 / N / NR / W

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

 1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
 2. Sluk printer
 3. Hold GO-knappen nede og tænd printeren imens
 4. Når LED-lamperne lyser slippes GO-knappen
 5. LED-lamperne slukker
 6. Tryk på GO-knappen 2 gange
 7. Tre LED-lamper lyser
 8. Tryk på GO-knappen 6 gange
 9. Error-lampen blinker
 10. Luk frontklappen ind til toneren
 11. Lad printeren varme op

Vigtigt: Hold ikke pause mellem tryk på GO-knappen