Brother HL-2050

Brother
2050
Brother HL-2050
73 729 DKK

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 2050. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-2050