Brother HL-1420

Brother
1420
Brother HL-1420
112 917 DKK

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 1420. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-1420