Brother HL-1270 / N / NLT

Brother
1270 / N / NLT
Brother HL-1270 / N / NLT
112 886 DKK

Vi forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 1270 / N / NLT. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de stort set altid giver samme antal prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-1270 / N / NLT