Brother HL-1230

Brother
1230
Brother HL-1230
112 853 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 1230. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-1230