Brother HL-1030

Brother
1030
Brother HL-1030
112 917 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

BilligToner.dk sælger en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard HL 1030. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother HL-1030