Brother Fax-8750 / P

Brother
8750 / P
Brother Fax-8750 / P
112 917 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 8750 / P. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-8750 / P