Brother Fax-8350 / P

Brother
8350 / P
Brother Fax-8350 / P
112 886 DKK

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 8350 / P. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-8350 / P