Brother Fax-4750

Brother
4750
Brother Fax-4750
111 853 DKK

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 4750. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-4750