Brother Fax-2920 / ML / P

Brother
2920 / ML / P
Brother Fax-2920 / ML / P
73 729 DKK

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 2920 / ML / P. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-2920 / ML / P