Brother Fax-2840 / C

Brother
2840 / C
Brother Fax-2840 / C
84 583 DKK

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 2840 / C. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-2840 / C