Brother Fax-2825 / ML

Brother
2825 / ML
Brother Fax-2825 / ML
73 765 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 2825 / ML. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-2825 / ML