Brother Fax-2440 C

Brother
2440 C
Brother Fax-2440 C
26 34 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 2440 C. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-2440 C