Brother Fax-1940 / C / CN

Brother
1940 / C / CN
Brother Fax-1940 / C / CN
26 34 DKK

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 1940 / C / CN. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-1940 / C / CN