Brother Fax-1835 C

Brother
1835 C
Brother Fax-1835 C
26 34 DKK

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Fax 1835 C. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother Fax-1835 C