Brother DCP-L2520 / DW

Brother
L2520 / DW
Brother DCP-L2520 / DW
61 971 DKK

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP L2520 / DW. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Tips og tricks til Brother DCP-L2520 / DW

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

  1. Tænd printeren
  2. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
  3. Tryk på "OK” og tryk i ca. 3 sekunder til beskeden på skærmen skifter til Udskift Tromle
  4. Tryk på "START"
  5. Tryk på pil op (01 på skærmen)
  6. Tryk på pil ned (00 På skærmen)
  7. Tryk på " OK "
  8. Luk frontklappen ind til toneren