Brother DCP-L2500 / D

Brother
L2500 / D
Brother DCP-L2500 / D
75 971 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP L2500 / D. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Tips og tricks til Brother DCP-L2500 / D

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

  1. Tænd printeren
  2. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
  3. Tryk på "OK” og tryk i ca. 3 sekunder til beskeden på skærmen skifter til Udskift Tromle
  4. Tryk på "START"
  5. Tryk på pil op (01 på skærmen)
  6. Tryk på pil ned (00 På skærmen)
  7. Tryk på " OK "
  8. Luk frontklappen ind til toneren