Brother DCP-8880 DN

Brother
8880 DN
Brother DCP-8880 DN
101 1311 DKK

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-8880 DN