Brother DCP-8060 / DN

Brother
8060 / DN
Brother DCP-8060 / DN
139 1451 DKK

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 8060 / DN. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-8060 / DN