Brother DCP-8045 / D /DN

Brother
8045 / D /DN
Brother DCP-8045 / D /DN
97 1011 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 8045 / D /DN. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-8045 / D /DN