Brother DCP-8040 / LT

Brother
8040 / LT
Brother DCP-8040 / LT
124 1011 DKK

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 8040 / LT. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-8040 / LT