Brother DCP-750 CW

Brother
750 CW
Brother DCP-750 CW
14 455 DKK

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 750 CW. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-750 CW