Brother DCP-7070 / DW

Brother
7070 / DW
Brother DCP-7070 / DW
63 583 DKK

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 7070 / DW. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Tips og tricks til Brother DCP-7070 / DW

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

  1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
  2. Tryk Menu

  3.  

    Vælg Udskift toner / Accepter
  4. Tryk OK

  5. Luk frontklappen ind til toneren
  6. Lad printeren varme op