Brother DCP-7065 / DN

Brother
7065 / DN
Brother DCP-7065 / DN
84 583 DKK

Vi sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 7065 / DN. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-7065 / DN