Brother DCP-7032

Brother
7032
Brother DCP-7032
139 755 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-7032