Brother DCP-7030

Brother
7030
Brother DCP-7030
139 755 DKK

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-7030