Brother DCP-7020

Brother
7020
Brother DCP-7020
73 765 DKK

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vi sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 7020. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-7020