Brother DCP-7010 / L

Brother
7010 / L
Brother DCP-7010 / L
73 702 DKK

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 7010 / L. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Tips og tricks til Brother DCP-7010 / L

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

  1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
  2. Tryk Option

  3.  

    Tryk Start Tast pil op eller ned indtil "11" vises
  4. Tryk straks derefter på Enter-knappen

  5. Luk frontklappen ind til toneren
  6. Lad printeren varme op