Brother DCP-585 CW

Brother
585 CW
Brother DCP-585 CW
14 384 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner.dk sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 585 CW. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-585 CW