Brother DCP-560 CN

Brother
560 CN
Brother DCP-560 CN
14 455 DKK

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 560 CN. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-560 CN