Brother DCP-535 / C / CN

Brother
535 / C / CN
Brother DCP-535 / C / CN
14 455 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vi forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 535 / C / CN. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-535 / C / CN