Brother DCP-385 C

Brother
385 C
Brother DCP-385 C
14 384 DKK

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 385 C. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-385 C