Brother DCP-383 C

Brother
383 C
Brother DCP-383 C
14 430 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-383 C