Brother DCP-1510 / E

Brother
1510 / E
Brother DCP-1510 / E
79 495 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-1510 / E