Brother DCP-145 C

Brother
145 C
Brother DCP-145 C
14 326 DKK

BilligToner tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 145 C. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-145 C