Brother DCP-130 C

Brother
130 C
Brother DCP-130 C
14 455 DKK

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 130 C. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-130 C