Brother DCP-115 C

Brother
115 C
Brother DCP-115 C
26 34 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DCP 115 C. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother DCP-115 C